Nyhetsarkiv NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Blåbær Tjukkmjølk vs. annen syrnet mjølk (kulturmjølk, kefir, biola) Fem ulike vaffeloppskrifter Rørosmeieriet 20 år! Fyrtårnet Røros Julens bakst Rørosmeieriet kåret til Årets Produsent i Matprisen 2020 Rørosmeieriet nå også et meieri for opplevelser 1.desember 2020 åpner butikken i meieriets lokaler igjen Vi er nominert til Matprisen 2020 – Årets produsent! Varm sjokolade i ulike varianter Milkshake i tre ulike varianter Røros Smør kuvert hos Britannia Hotell Røros-isruller i ulike varianter Fire mettende frokostsmoothies Tjukkmjølkas dag 2. mai 2020 NYHETER! Lettrømme og yoghurt på vei ut i butikk Se våre nyutbyggede lokaler på Røros Nominert til ‘Årets Ladejarl’ Offisiell åpning av ‘nye’ Rørosmeieriet Nå skal du få kjenne Rørosmeieriet på kroppen Fra setertradisjoner til prisvinnende meieri Skjørost – vikingost med grønn appell Cottage cheese vant årets meieriprodukt Tjukkmjølk: Historisk mjølk Skjørost nasjonal matskatt Historien om tjukkmjølka 1995