Nyhetsarkiv Årets leverandør til Carl Evensen Rørosmeieriets program for Rørosmartnan Årets leverandør ble Rørosmeieriet Fem oppskrifter på Tjukkmjølkspannacotta Åpningstider butikken på Rørosmeieriet i jula Julemarked på Rørosmeieriet Julemarkedet på Røros 1. – 4. desember 2022 Pumpkin spiced latte NYHETER! Fersk Sjokomjølk og Iskaffe med Mjølk Mjølkeveien – pasteurisering Mjølkeveien – separering Mjølkeveien – homogenisering Ingredienser Rørosmeieriet ikke bruker Åpningstider butikken og omvisning i sommer Verdens melkedag 1.juni Hjemmelaget salt karamellsaus Tjukkmjølkas dag 2. mai 2022 NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Vanilje Røros Smør til USA Hva er forskjellen på Crème Fraîche, Lettrømme og Røros Rømme? Hva er egentlig kjernemelk? Rørosmeieriet finalist i Det Norske Måltid NYHETER! Bakemjølk, Middagsost og Lett Crème Fraîche på vei ut i butikk I takt med naturen – en problemløserkonferanse Røros kommunes Miljøpris 2021 tildeles Rørosmeieriet Tjukkmjølkas dag 2. mai 2021 Dressinger med lettrømme NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Blåbær Tjukkmjølk vs. annen syrnet mjølk (kulturmjølk, kefir, biola) Fem ulike vaffeloppskrifter Rørosmeieriet 20 år! Fyrtårnet Røros Julens bakst Rørosmeieriet kåret til Årets Produsent i Matprisen 2020 Rørosmeieriet nå også et meieri for opplevelser 1.desember 2020 åpner butikken i meieriets lokaler igjen Vi er nominert til Matprisen 2020 – Årets produsent! Varm sjokolade i ulike varianter Milkshake i tre ulike varianter Røros Smør kuvert hos Britannia Hotell Røros-isruller i ulike varianter Fire mettende frokostsmoothies Tjukkmjølkas dag 2. mai 2020 NYHETER! Lettrømme og yoghurt på vei ut i butikk Se våre nyutbyggede lokaler på Røros Nominert til ‘Årets Ladejarl’ Offisiell åpning av ‘nye’ Rørosmeieriet Nå skal du få kjenne Rørosmeieriet på kroppen Fra setertradisjoner til prisvinnende meieri Skjørost – vikingost med grønn appell Cottage cheese vant årets meieriprodukt Tjukkmjølk: Historisk mjølk Skjørost nasjonal matskatt Historien om tjukkmjølka 1995