Årets leverandør ble Rørosmeieriet

Vi fikk prisen Årets leverandør

Rørosmeieriet fikk prisen for årets leverandør under ASKO servering og NorgesGruppen sin kunde- og leverandørdager.

Under ASKO Servering og Norgensgruppens kunde- og leverandørdager 5 og 6 januar, gikk Rørosmeieriet til topps i kåringen av årets leverandør. ASKO er som kjent Norges desidert største grossist til serveringsmarkedet

Kunde- og leverandørdagene er et årlig arrangement hvor kunder og leverandører av ASKO servering møtes for faglig påfyll og relasjonsbygging. Hvert år deles prisene «årets leverandør», «årets produkt», «årets kunde» og «årets utfordrerpris».

For å vinne denne prisen må leverandøren ha skåret godt på leverandørundersøkelsen. Alle kandidatene leverer på dette punktet. Elementer som bærekraft, innovasjonsevne og kvalitet på porteføljen spiller også en viktig rolle. Alle kandidatene fortjener heder og ære, men det kan bare være en vinner.

Juryen begrunnelse for tildelingen av prisen «årets leverandør» var som følger:

Leverandøren har en sterk posisjon blant kokker i hele Norge takket være deres fokus på å bruke lokale råvarer og produsere høykvalitetsprodukter innenfor en etablert og stor kategori. De jobber i et samspill med naturen og lokale produsenter som gjør at de også representere en historiefortelling som er verdifull når vi skal fremme Norge som en Mat-nasjon.  I en periode der det har vært utfordringer med leveringer fra andre aktører innenfor denne kategorien har leverandøren stått på for å levere slik at markedet har fått produkter. Helt fantastisk innsats er lagt ned for å hjelpe våre kunder. Leverandøren har tidligere vært på denne scenen for å mota en pris, den gang som utfordrer. Nå står de i her som vinner av årets leverandør til Norgesgruppen og ASKO Servering.

Salgssjef for serveringsmarkedet, Lars Eric Granqvist og kommersiell leder Kristin Bendixvold var til stede og fikk æren av å ta imot prisen. «Etter noen rolige år i serveringsmarkedet på grunn av covid, så var dette artig. Vi har jobbet godt med våre kunder og med ASKO servering, som er en viktig samarbeidspartner for oss. Vi er glade og ydmyke», fortalte Lars Eric etter overrekkelsen.

Meieribestyrer Trond Lund er takknemlig og stolt. «For en herlig start på året, og så fantastisk bekreftelse på at jobben vi alle gjør på meieriet blir satt pris på. I 2022 har vi klart det utrolige å levere > 99 % av alle bestillinger til rett tid, og det er litt av en bragd med ca 100 ulike artikler til serveringsmarkedet, dagligvare, industri og andre leverandører i Rørosmat»

«Naturlige råvarer og et solid lagarbeid fra dedikerte ansatte gir produkter med god smak og høy kvalitet. Den proffe gane og serveringsmarkedet er viktige kunder for oss og vi strekker oss langt for at kundene våre skal være fornøyde. Prisen tar vi med oss som en stor annerkjennelse på det vi har gjort, og så fortsetter vi arbeidet, sammen med kundene våre, for å fortsatt være den beste leverandøren i årene som kommer».

«Jeg er så heldig at jeg har jobbet lenge i Rørosmeieriet, og har erfart både finanskrisen og smørkrisen. Fellesnevneren er at «den proffe gane» økte kjøpet i de periodene, og det samme opplever vi nå også. Smakfulle meieriprodukter produsert i takt med naturen vil kundene våre tydeligvis ha» avslutter meieribestyreren på Rørosmeieriet

Interessert i å lese mer? Finn ut mer om våre produkter og prøv ut oppskriftene som våre ansatte har samlet sammen.