Rørosmeieriet finalist i Det Norske Måltid

Økologisk Røros Yoghurt Blåbær fra Rørosmeieriet er finalist til Det Norske Måltid. Rørosmeieriets blåbæryoghurt konkurrerer mot fløteis med multer fra Galåvolden Gård og naturell yoghurt fra Ryfylke gardsysteri i Rogaland

Det Norske Måltid

Den 21.-23. september ble delfinalene i Det Norske Måltid avholdt på Britannia Hotel i Trondheim. Her har en fagtung jury vurdert produkter innen hele 13 kategorier som meieriprodukt, kjøtt, sjømat og drikke. Delfinalister fra hele landet ble vurdert, og 39 produkter gikk videre til finalen.

Økologisk Blåbæryoghurt fra Rørosmeieriet er en av disse 39. Dette er vi utrolig stolte og takknemlige for!

– Herlig! Dette gjør meg skikkelig stolt, sier meieribestyrer Trond V. Lund. – Det er en stor honnør til vårt mannskap at vår egenutvikla yoghurt har nådd finalen i konkurranse med så mange gode produkter, sier Lund. Rørosmeieriet har etter hvert fått 4 smaker på sin egenutvikla yoghurtoppskrift; blåbær, naturell, tyttebær og rabarbra- og jordbær. -Blåbær er favorittyoghurten min og Rørosmeieriet feirer 20-årsjubileum i år, så nå har vi mange gode grunner til å feire, jubler Lund. Hemmeligheten er at vi kun bruker ekte bær i yoghurtene våre, relativt lite sukker og litt tettekultur. Dette gir yoghurt som smaker både friskt og godt.

I finalen konkurrerer vi mot fløteis med multer fra Galåvolden Gård og naturell yoghurt fra Ryfylke gardsysteri i Rogaland

Foto: Det Norske Måltid, Fabel Media

Rørosmeieriet er med dette finalist for fjerde gang, og vi har tidligere vunnet utmerkelsen med produktene Røros Smør i 2013, Røros Rømme i 2015 og Cottage Cheese i 2016. Årets vinner blir offentliggjort under den store matgallaen og finalen i Stavanger 3. februar 2022.

Interessert i å lese mer? Finn ut mer om våre produkter og prøv ut oppskriftene som våre ansatte har samlet sammen.