I takt med naturen – en problemløserkonferanse

24. august avholder Rørosmeieriet sammen med Landbrukets Økoløft en problemløserkonferanse og en forbrukerkonferanse.

Problemløserkonferanse

Tema for problemløserkonferansen er: klimakrise, tap av biologisk mangfold og pandemi.

På denne konferansen skal beslutningstakere, matprodusenter og forbrukere komme sammen for å løfte blikket 20 år frem i tid. Hva må vi gjøre NÅ for å lykkes med å produsere mat «i takt med naturen» i fremtiden?

Vi inviterer deg til å bli med i samtalen om hvordan maten vår kan bidra til å løse utfordringene vi står overfor, og ikke forsterke dem.

På konferansen vil du møte folk som går foran og som allerede har tatt annerledes valg. Du vil møte folk som tenker nytt og som vil utfordre våre tankemønstre.

Konferansen arrangeres på Røros, i Storstuggu hos Røros Hotell. Det er også mulighet for digital deltagelse.

Meld deg på:  https://itaktmednaturen.no/

Digitalt forbrukermøtet

De fleste av oss har lyst til å spise mat som er både sunn og bærekraftig, men det er lett å gå seg vill i mylderet av ulike trender.

Rørosmeieriet og Landbrukets Økoløft inviterer til et digitalt forbrukermøte hvor vi skal forsøke å svare på noen av de spørsmålene mange lurer på: Hvordan skal vi spise både sunt og bærekraftig?

Er det viktigst at vi spiser plantebasert, lokalprodusert eller bare variert? Er det sånn at økologiske matvarer er det beste alternativet for oss, dyra og naturen?

Det er ikke sikkert at vi finner alle svarene i dette forbrukermøtet, men vi kan i alle fall starte samtalen.

Vi har invitert flere smarte folk for å bli med oss i diskusjonen, blant annet: Christer Rødseth, Linda Stuhaug, Anja Bakken Riise, Julie Rødje, Markus Hustad, Kjersti Rinde Omsted og Magnus Flåten Nickelsen.

Bli med på forbrukermøte 24. august kl 11.30 ved å delta på Facebook eller YouTube!

For mer informasjon se https://itaktmednaturen.no/

Gratis deltakelse