Rørosmeieriet nå også et meieri for opplevelser

Nå er Rørosmeieriet også et meieri for opplevelser.

Opplev Rørosmeieriet

Bak de økologiske produktene som lages på Rørosmeieriet ligger historien om en moderne produksjon tuftet på lokale tradisjoner og godt håndverk.

Fra desember blir det mulighet for gruppeomvisninger og det blir satt opp omvisninger en kan melde seg på, slik at du kan være med og se hvordan naturlige råvarer blir til ferdige produkter. Her kan du lukte, smake, prøve, lytte og se hvordan maten blir til i takt med naturen.

Her skal du få se, smake og virkelig kjenne Rørosmeieriet på kroppen!

Butikken på Rørosmeieriet

I butikken i meieriets lokaler på Røros kan du blant annet tappe din egen melk på glassflasker og kjøpe meieriets produkter. Vi har ulike minner som glassflasker, Røros Smør Høvelen og andre fine produkter. Vår softis er etterlengtet i sommer, og vi gleder oss til å kunne servere deg vår kjempegode softis som er lagd på vår fløte.

Butikken åpner igjen i 1. desember!

Røromeieriets nettbutikk

Ta en titt i vår nettbutikk og se alle de fine produktene som kan bestilles. Her finner du glassflasker i mange varianter, Røros Smør Høvelen, Tjukkmjølksåpe og mye annet.

I nettbutikken finner du også Røros Smør Høvelen som er perfekt på det kalde Røros Smøret

Omvisninger

Bedrifter, skoleklasser og pensjonistgrupper kan bestille omvisninger. Ta kontakt med oss her.

For sommer og andre perioder av året vil det selges billetter for faste oppsatte omvisninger. Mer informasjon om dette vil komme senere.

Velkommen etter 1. desember!

Interessert i å lese mer? Finn ut mer om våre produkter og prøv ut oppskriftene som våre ansatte har samlet sammen.