Nyhetsarkiv Julemarked på Rørosmeieriet 2025 Matkurs Seminar om fjellandbruket i regionen 28.oktober 2025 Vil du jobbe hos oss? NYHET! Syrna Bringebær Våre laktosefrie og laktosereduserte produkter Oppstartstilskudd til bønder på økologisk mjølk fra Røros-traktene Informasjon om økologisk drift og metanhemmeren bovaer Se etter tettegress når du er på tur Åpningstider på Rørosmeieriet sommeren 2025 Verdens miljødag 5.juni 2025 Årets samarbeidspartner 2024 – Rørosmeieriet Rørosmeieriets aller første lærling Tjukkmjølkas dag 2. mai 2025 Åpningstider i påsken Rørosmeieriet kåret til årets leverandør Carl Evensen 2024 NYHET! Syrna naturell Restaurant og matfaglinja åpner mange muligheter Rørosmeieriets program for Rørosmartnan Røros Syrna produkter Hva er forskjellen på Crème Fraîche, Lettrømme og Røros Rømme? Oppskrifter med skjørost Ingredienser Rørosmeieriet ikke bruker Åpningstider for butikken på Rørosmeieriet i romjula NYHET! Lettrømme 17% fett Vi vant Bærekraftsprisen 2024 Røros Rømmegrøt i enda flere butikker Podcast med Rørosmeieriet NYHET! Røros Rømmegrøt Verdens melkedag 1.juni 2023 RØRORSMEIERIET KÅRET TIL ÅRETS GRØNNE SPYDSPISS Butikken på Rørosmeieriet har åpent 19.mai Tjukkmjølkas dag 2. mai 2023 Finalist til Årets Markedsfører 2022 Årets leverandør til Carl Evensen 2022 Årets leverandør ble Rørosmeieriet Fem oppskrifter på Tjukkmjølkspannacotta NYHETER! Fersk Sjokomjølk og Iskaffe med Mjølk Mjølkeveien – pasteurisering Mjølkeveien – separering Mjølkeveien – homogenisering Verdens melkedag 1.juni Tjukkmjølkas dag 2. mai 2022 Økologisk Røros Yoghurt Vanilje Røros Smør til USA Rørosmeieriet finalist i Det Norske Måltid I takt med naturen – en problemløserkonferanse Røros kommunes Miljøpris 2021 tildeles Rørosmeieriet Tjukkmjølkas dag 2. mai 2021 NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Blåbær Tjukkmjølk vs. annen syrnet mjølk (kulturmjølk, kefir, biola) Rørosmeieriet 20 år! Fyrtårnet Røros Rørosmeieriet kåret til Årets Produsent i Matprisen 2020 Rørosmeieriet nå også et meieri for opplevelser 1.desember 2020 åpner butikken i meieriets lokaler igjen Vi er nominert til Matprisen 2020 – Årets produsent! Varm sjokolade i ulike varianter Røros Smør™ kuvert hos Britannia Hotell Tjukkmjølkas dag 2. mai 2020 NYHETER! Lettrømme og yoghurt på vei ut i butikk Se våre nyutbyggede lokaler på Røros Nominert til ‘Årets Ladejarl’ Offisiell åpning av ‘nye’ Rørosmeieriet Nå skal du få kjenne Rørosmeieriet på kroppen Fra setertradisjoner til prisvinnende meieri Skjørost – vikingost med grønn appell Cottage cheese vant årets meieriprodukt Tjukkmjølk: Historisk mjølk Skjørost nasjonal matskatt Historien om tjukkmjølka 1995