Kjøpsbetingelser

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg fra rorosmeieriet.no. Kjøpsbetingelsene, sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom deg som kunde og rorosmeieriet.no.

Les derfor gjennom våre kjøpsbetingelser.

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Rørosmeieriet AS og deg som kunde. Du må være fylt 18 år for å handle fra Rørosmeieriet sin nettbutikk.

Firmaopplysninger

Firmanavn: Rørosmeieriet AS
Organisasjonsnummer: NO 983 973 736 MVA
Post-og besøksadresse: Sollihagaen 2, 7374 Røros
Telefon: 72 41 35 00 (mandag – fredag: 08:00 – 15:00)
Epost: post@rorosmeieriet.no

Registrering

For å handle i nettbutikken kan du velge om du vil handle som gjest eller registrere en bruker hos oss. Bruker opprettes under Min Side, eller på betalingssiden når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig e-postadresse. Når du handler er navn, adresse, e-post og mobilnummer obligatorisk.

Bestilling

Når vi mottar din bestilling, bekrefter vi ordren og du får automatisk tilsendt en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen og undersøk at den stemmer med bestillingen. Hvis noe ikke stemmer, ta kontakt med oss enten via e-post på butikk@rorosmeieriet.no eller telefon 72 41 35 00 (mandag – fredag: 08:00 – 16:00), så løser vi problemet.
Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt, selv om de står som tilgjengelige i nettbutikken.

Betalingsløsning

Vår nettbutikk benytter betalingsløsning fra Klarna, og du kan betale med Visa og MasterCard. Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen skjer via SSL-kryptering. Vi skal gjøre det så trygt som mulig å handle hos oss.
Du kan lese mer om vilkårene til Klarna ved å følge denne lenken.

Frakt og levering

Frakt vil komme i tillegg.
Fast frakt kr 49,- per sending (gjelder innenfor Norge).
Alle pakker blir sendt med Posten/Bring. Leveringstid er normalt 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet pakken skal leveres. Med antall dager, menes virkedager. Forsendelsen sendes med sporingsnummer og du vil få beskjed når pakken nærmer seg.

Priser

Alle priser vises inklusive moms. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Skjema for angrerett ligger alltid vedlagt i forsendelsen. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Tilbudsvarer og brukte varer tas ikke i retur.

Reklamasjon

Ta kontakt med oss på tlf. 72 41 35 00 (mandag – fredag kl 8-16) eller skriv til butikk@rorosmeieriet.no så snart som mulig ved reklamasjon, og legg ved bilder av reklamasjonen samt ordrenummer.

Personopplysninger

Vi deler ikke personlig informasjon som du gir oss med noen utenfor firmaet vårt, og vi ber deg bare om personlig informasjon i forbindelse med et kjøp. Informasjonen du gir oss blir bare benyttet i sammenheng med bestillingen – se også vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine kundedata.
Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at nettsiden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers: en standard for kryptering av informasjon). Dette vises med et bilde av en lås i adressefeltet på nettleseren din.

Endringer i denne informasjonen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne informasjonen.
Denne siden ble sist oppdatert den 30.3. 2023

Om billett og billettens gyldighet

Billetter kjøpt på nett er gyldig for omvisning på Rørosmeieriet som spesifisert på billetten (sted, dato og tid). Ved kjøp på nett mottas en bestillingsbekreftelse med booking nummer. Bekreftelsen sendes pr e-post. Booking nummer fremvises ved oppmøte hos Rørosmeieriet for adgang til omvisning.

Alle priser inkluderer til enhver tid gjeldende mva-satser.

 

Avbestilling:

Du kan avbestille kjøpte billetter innen 72 timer før booket tid. Avbestilling gjøres skriftlig til butikk@rorosmeieriet.no. Bookingnummer må følge avbestillingen.

 

Billettkjøp

Ved å kjøpe billett gjennom våre tjenester registreres dine kjøp, reservasjoner eller kansellasjoner, dette inkluderer følgende informasjon:

  • E-post
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og sted
  • Mobilnummer
  • For å utvikle våre tjenester kan vi – ved enkelte anledninger – sende deg spørreundersøkelser. Du forplikter deg ikke til å svare på spørreundersøkelser, og du kan selv velge hvilken informasjon du oppgir. Vi vil informere hvorvidt spørreundersøkelsen er anonym eller ikke.

Angrerett og force majeure

Ved kjøp av billetter på internett har du ikke angrerett, jfr. Angrerettloven §22 bokstav m. Her fremgår det at angrerett gjelder ikke avtaler om «…tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester». Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle våre billetter og produkter. I slike tilfeller henvises det til gjeldende avbestillingsregler.