Tapasdipp

Fyll et bord med tapas og en dipp av cottage cheese og rømme. Tapasdipp passer gørrbra med nybakt surdeigsbrød, smør og skjørost fra Røros-traktene.

Ingredienser

2 dl Cottage Cheese

2 dl Røros Rømme™, eller Lettrømme

1 ts dijonsennep

1 fedd hvitløk, finhakket

10 dråper sitronsaft

1/2 ts kajennepepper

Salt og pepper

 

Skjørost fra Røros-traktene

Paprikapulver

Pistasjnøtter, grovhakket

1 neve koriander, grovhakket

Spikkjipøsje

Tapasdipp med cottage cheese

Slik gjør du det:

Ha cottage cheese, rømme, sennep, hvitløk og sitronsaft i en bolle og bland med stavmikser til du har en jevn masse.

Smak til med kajennepepper, salt og pepper.

Dryss over skjørost, paprikapulver, hakkede pistasjnøtter, koriander og spikkjipøsje.