Laget med meierifaglig håndverk av ypperste kvalitet

Økologisk Cottage Cheese

Økologisk Cottage Cheese

Vår egen cottage cheese er laget med meierifaglig håndverk av ypperste kvalitet, og det kjennes på smaken. Gjennom hele produksjonen behandles melka skånsomt, og osten skjæres og pakkes for hånd. Det gir en ekstra smakfull ost med høy kvalitet.

I 2016 vant Økologisk Cottage Cheese fra Rørosmeieriet prisen for Beste Meieriprodukt i Det norske måltid.

Osten lages med havsalt som eneste konserveringsmiddel, og er derfor litt mer salt og syrlig enn andre typer cottage cheese.

Osten er basert på økologisk melk fra Midt-Norge og Østlandet.

Energi: 455kJ (108 kcal)
Fett: 4,1 g
Hvorav mettede fettsyrer 2,7 g
Karbohydrat: 3,9 g
Hvorav sukkerarter: 3,9 g
Protein: 14 g
Salt: 0,9 g

Skummet melk*, fløte*, havsalt, melkesyrekultur og osteløpe.

(*økologisk)

Allergen: Melk

Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 35 dager.
Melkebehandling: Lavpasteurisert. Ikke-homogenisert.

Vekt / volum /mengde: 240 g
Emballasje: Beger
Strekkode: 7090006470146
Antall per dpk: 6
Gtin dpk: 7090006471112
EPD: 1684596

Vekt / volum /mengde: 2 kg
Emballasje: Spann
Gtin: 7090006470153
EPD: 1957828

Emballasje sorteres som plast.

Bedriftskunder

Pakningsvarianter

Beger, 240 g

Spann, 2 kg