Grønnsaksbiff er perfekt hverdagsmat, men også som et alternativ til helgebiffen. Har du en liten en hjemme som er litt skeptisk til grønnsaker er dette en smart måte til å få lurt inn litt ekstra. I tillegg til den nydelige fargen får du i deg masse gode næringsstoffer. Cottage Cheese gjør at du får i deg ekstra proteiner.
Steking i ovn: Ta frem 2 stekeplater, kle med bakepapir og smør et tynt lag med Røros Smør. Form kaker med hendene eller med 2 skjeer. Det blir ca 24 stk. Dette kommer selvfølgelig an på hvor store du vil ha dem. Klem kakene litt flate og stek i stekeovnen på ca 200 gr i ca 20 minutter, eller til de er litt brune og gyllen i fargen. De flyter ikke utover under steking, så de får den fasongen du gir dem.
Steking i panne: Bruk godt med Røros Smør i panna og stek på lav til middels varme, ca 4 minutter på hver side. Legg gjerne et lokk over under steking.