Middager Over 60 min Middels Røstipoteter med to ulike toppinger Dette er en rett som passer perfekt til tapasbordet, som tilbehør til middagen eller som en snacksrett. Slik gjør du det: Del sopp i mindre skiver og løk i mindre biter. Varm dette sammen med olje i 60 min på svak varme. ca 85 grader. Sil av oljen. Denne har en nydelig sopp smak som er perfekt å bruke til foreksempel en sopprisotto. Press ut ca. halvparten av stivelsen fra den raspede poteten og tilsett salt etter ønske. Form til kaker i passende størrelse og stek gylden i godt med Røros Smør. Serveres lun med Røros Rømme og confitert sopp og løk samt friske urter. Alternativ 2: med sikrogn og dill. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Rømme™ Økologisk Røros Smør™ Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai