Desserter Kaker og bakst Over 60 min Middels Julelefse med revet brunost Slik gjør du det: Smelt smør i en kjele, tilsett tjukkmelk og rør godt. Bland sammen alle de tørre ingrediensene og tilsett blandingen av smør og Tjukkmjølk. Bland godt sammen med hendene til du får en jevn og fin deig. Dekk deigen med plastfolie og la de stå kaldt i 1 time. Lag smørkrem ved å blade samme smør, sukker, kanel og revet brunost. Pisk til du får en luftig smørkrem, ikke sett kremen kaldt da de fort blir hard. Ta deigen ut av kjøleskapet og del i biter, du velger selv hvor store lefser du ønsker. Kjevle ut deigen til ca 1 cm tykkelse og stek lefsene i en tørr panne i 1-2 minutter på hver side. Avkjøl lefsene under et kjøkkenhåndkle før du smører smørkremen jevnt utover og legger en til lefse på toppen. Del opp lefsene til ønsket størrelse. Oppskrifter av Simen Vatne / SimenVatne.no Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Gårdsmjølk fra Røros Lettmjølk Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 1,5 % fett Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 4 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai