Frokost og lunsj Kaker og bakst Over 60 min Middels Horn fylt med skjørost og spekeskinke Disse skinkehornene med skjørost og spekeskinke er en skikkelig god kombo. Passer perfekt til frysing og matpakka. Slik gjør du Smuldre gjær i en bakebolle. Smelt Røros Smør, ha i Helmjølk og la blandingen bli temperert. Rør ut gjær i væsken. Ha i salt, sukker og mel. Elt deigen i kjøkkenmaskin i omtrent 10 minutter. Sett deigen lunt og la den heve til dobbel størrelse. Ha deigen over på melet overflate, og del opp i to emner. Kjevle ut hvert emne til en flat, rund leiv. Del opp leiven i trekanter. Legg på fyllet i den brede enden. Rull sammen fra den brede enden og inn mot spissen. Legg over på stekebrett og bøy dem litt slik at de får ønsket form. Etterhev i ca 30 minutter. Pensle med egg og strø på valmuefrø før steking. Stek på midterste rille i stekeovnen på 225 grader i ca. 15 minutter. Husk på at alle ovner er ulike, så det kan være lurt og følge litt ekstra med de siste minuttene av steketiden. Avkjøl på rist. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Syrna Naturell Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Helmjølk 4 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smakfull skjørostkrem toppet med rødbeter og hasselnøtter Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake