Kaker og bakst 20-40 min Middels Grove muffins Saftige, grove muffins! Perfekt til frokost eller lunsj. Metter mye og er perfekte i en travel hverdag. Slik gjør du Smuldre gjær i en bakebolle. Smelt Røros Smør, ha i Helmjølk og la blandingen bli temperert. Rør ut gjær i væsken. Ha i salt, sukker og mel. Elt deigen i kjøkkenmaskin i 5-6 minutter for å sørge for at ingrediensene er godt blandet sammen. Bland inn Cottage Cheese og skinke. Sett deigen lunt og la den heve til dobbel størrelse. Fyll muffinsformene med deigen. Legg over på stekebrett. Etterhev. Pensle med egg og strø over ost før steking. Stek på midterste rille i stekeovnen på 225 grader i ca. 10 minutter. Husk på at alle ovner er ulike, så det kan være lurt og følge litt ekstra med de siste minuttene av steketiden. Avkjøl på rist. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Cottage Cheese Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai