Oppskrifter med skjørost
Økologisk skjørost fra Rørosmeieriet
Rørosmeieriets økologiske skjørost er en sunn og mettende ferskost med lange tradisjoner fra Røros. Den er laget av syrna mjølk, er nesten uten fett og veldig proteinrik. Skjørosten har Beskyttet Betegnelse, som garanterer dens unike kvalitet og opprinnelse. Den er et smakfullt tilbehør til spekemat, og kan også brukes i frokostblandinger eller som erstatning for kjøttdeig i mange retter. Skjørost ligner på andre fersoster som cottage cheese og ricotta, og kan brukes i salater og bakverk. Spør etter den i din lokale butikk.
Skjørost har utrolig mange bruksområder. Under kommer det flere fine oppskrifter med skjørost.

Rørosischke amerikanske pannekaker
Populært til frokost, lunsj og kvelds. Mettende kost som smaker kjempegodt for både store og små. Dette er en sikker vinner hjemme hos oss og den røra du ikke bruker, setter du i kjøleskapet til en senere gang.
