Kaker og bakst Eplekake En deilig eplekake full av Tjukkmjølk, epler og varme smaker!Slik gjør du Forvarm ovnen til 180 grader. Bland smør og sukker til hvitt. Bland inn egg og vaniljesukker. Bland inn det tørre og det våte, og rør til alt er godt blandet. Legg bakepapir i bunnen av en springform på 24–26 cm og fordel røren i formen. Topp med oppskårede epler, kanel og sukker. Stekes i 50–60 minutter midt i ovnen. Avkjøl noen minutter før du tar kaken ut av springformen og avkjøler den på rist. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 1,5 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake