Rask ostekake i skål
Denne raske ostekaka smaker utrolig godt og er kjapp å lage, den trenger ikke stå i kjøleskap i mange timer eller over natten. Perfekt å serevere til gjester. Denne kan fort bli populær og toppingen kan varieres etter ønske.
Dette trenger du til 4-5 porsjoner:
Bunnen:
10 stk digestive kjeks
2 gode ss Røros Smør™
Ostekrem:
1,5 dl fløte
100 gram kremost
1 ss Røros Rømme™
2 ss melis
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du det:
- Knus kjeksen i en foodprocessor eller for hånd ved å legge de i en pose og bruk en kjevle til å slå på posen med kjeksene i
- Tilsett smeltet smør og bland sammen
- Trykk kjeksblandingen ut i egnet form og sett i kjøleskap mens du lager ostekremen
- Pisk kremost, rømme, melis og vaniljesukker sammen. Tilsett deretter fløten og pisk opp til kremkonsistens
- Ta ut kjeksbunnen av kjøleskapet og bre over ostekremen. Pynt med bær.