Prøv vår nye økologiske yoghurt med blåbær!

NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Blåbær

Den er selvfølgelig laget på norsk melk, med ordentlige blåbær og litt friskhet fra solbær. Naturlig, søt og full av naturens egne smaker. Passer for både store og små.

Rørosmeieriet har utviklet sin egen oppskrift med en helt særegen blanding av yoghurtkultur og meieriets tradisjonsrike tettekultur som har aktive melkesyrebakterier.

Økologisk Røros Yoghurt finnes nå i 5 smaksvarianter, naturell, tyttebær, blårbær, jordbær rabarbra og vanilje honning.

Tettekulturen er en flere hundre år gammel kultur med aktive melkesyrebakterier, og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten i Røros-traktene. Rørosmeieriets tettekultur brukes også i Økologisk Tjukkmjølk, Syrna Blå og Naturell.

Røros Yoghurt lages på helmelk, så nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene.

Energi: 360 kJ (86 kcal)
Fett: ca. 3,0 g
Hvorav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat: 9,9 g
Hvorav sukkerarter: 9,9 g
Protein: 4,1 g
Salt: 0,1 g

Helmjølk*,  skogsblåbær 3%*, uraffinert rørsukker 3%*, skummetmjølkpulver*, solbærjuice 2%*,  Rørosmeieriets tettekultur* og yoghurtkultur.

(*økologisk)

Allergen: Melk

Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 40 dager.
Melkebehandling: Høypasteurisert. Homogenisert. Syrnet.

Vekt / volum /mengde: 470 g
Emballasje: Beger
Strekkode forbrukerpakning: 7090006473093
Antall i dpk: 6

Emballasje sorteres som plast.

Bedriftskunder

Pakningsvarianter

Beger, 470 g