Helt uten kunstige tilsetninger og søtning

Økologisk Røros Yoghurt Jordbær og Rabarbra

Røros Yoghurt Jordbær og Rabarbra har en mild, frisk og søt smak av jordbær, med fin syrlighet fra rabarbra.

All vår yoghurt er laget på norsk økologisk melk og er helt uten kunstige tilsetning og søtning. Rørosmeieriet har utviklet sin egen oppskrift med en helt særegen blanding av yoghurtkultur og meieriets tradisjonsrike tettekultur som har aktive melkesyrebakterier.

Økologisk Røros Yoghurt finnes i 5 smaksvarianter, naturell, tyttebær, jorbær/rabarbra, vanilje og blåbær. 

Tettekulturen er en flere hundre år gammel kultur med aktive melkesyrebakterier, og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten i Røros-traktene. Rørosmeieriets tettekultur brukes også i Økologisk Tjukkmjølk, Syrna Blå og Lett Crème Fraîche.

Røros Yoghurt lages på helmelk, så nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene.

Spør gjerne kjøpmann om du ikke finner den i din butikk.

Energi: 368kJ (88 kcal)
Fett: ca. 3,0 g
Hvorav mettede fettsyrer 1,9 g
Karbohydrat: 11 g
Hvorav sukkerarter: 11 g
Protein: 4,2 g
Salt: 0,1 g

Helmelk*, skummetmelkpulver*, jordbær 6%*, uraffinert rørsukker 5%*, rabarbra 2%*, Rørosmeieriets tettekultur* og yoghurtkultur.

(*økologisk)

Allergen: Melk

Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 40 dager.
Melkebehandling: Høypasteurisert. Homogenisert. Syrnet.

Vekt / volum /mengde: 470 g
Emballasje: Beger
Strekkode forbrukerpakning: 7090006470450
Strekkode bestillbar enhet: 7090006471914
Antall i dpk: 6
EPD: 5359914

Emballasje sorteres som plast.

Bedriftskunder

Pakningsvarianter

Økologisk Røros Yoghurt Jordbær og Rabarbra

Beger, 470 g

Spann, 2L