Prøv vår økologiske yoghurt med ordentlige blåbær
Økologisk Røros Yoghurt Blåbær
Den er selvfølgelig laget på norsk melk, med ordentlige blåbær og litt friskhet fra solbær. Naturlig, søt og full av naturens egne smaker. Passer for både store og små.
Rørosmeieriet har utviklet sin egen oppskrift med en helt særegen blanding av yoghurtkultur og meieriets tradisjonsrike tettekultur som har aktive melkesyrebakterier.
Økologisk Røros Yoghurt finnes i 5 smaksvarianter, naturell, tyttebær, blåbær, vanilje og jordbær/rabarbra.
Tettekulturen er en flere hundre år gammel kultur med aktive melkesyrebakterier, og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten i Røros-traktene. Rørosmeieriets tettekultur brukes også i Økologisk Tjukkmjølk, og Syrna Blå.
Røros Yoghurt lages på helmelk, så nærings- og fettinnhold varierer naturlig i løpet av året.
Spør gjerne kjøpmann om du ikke finner den i din butikk.
Energi: 360 kJ (86 kcal)
Fett: ca. 3,0 g
Hvorav mettede fettsyrer 1,8 g
Karbohydrat: 9,9 g
Hvorav sukkerarter: 9,9 g
Protein: 4,1 g
Salt: 0,1 g
Helmjølk*, skogsblåbær 3%*, uraffinert rørsukker 3%*, skummetmjølkpulver*, solbærjuice 2%*, Rørosmeieriets tettekultur* og yoghurtkultur.
(*økologisk)
Allergen: Melk
Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 40 dager.
Melkebehandling: Høypasteurisert. Homogenisert. Syrnet.
Vekt / volum /mengde: 470 g
Emballasje: Beger
Strekkode forbrukerpakning: 7090006473093
Antall i dpk: 6
Emballasje sorteres som plast.