Oreoiskake

Dette trenger du for 1 stor kakeform

300-400 g Oreo
Ev. noen små Oreo til pynt
75 g Røros Smør, smeltet
1 boks (ca 400 g) søt, kondensert melk (ikke vikingmelk)
6 dl Fløte
3 dl rørt jordbærsyltetøy

Slik gjør du:

1. Knus 250 g Oreo og bland med smeltet smør. Kle bunnen på en kakeform med bakepapir. Klem utover kjeksmassen. Den trenger ikke å dekke bunnen helt, det går helt fint allikevel. Sett kaldt.

2. Hakk resten av Oreoen i biter. Jeg brukte ca 150 g Oreo til dette, men jeg tenker at det vil bli godt også om du bruker kun 50 gr Oreo i isen.

3. Pisk kondensert melk og kremfløte til en veldig tykk krem. Rør inn Oreo-bitene, og til slutt vender du det rørte jordbærsyltetøyet forsiktig inn til røren er delvis hvit og marmorert rosa. Pynt med små Oreo, Oreo-biter eller annet. Kaka er forsåvidt kjempefin også uten pynt.