Kaker og bakst Over 60 min Middels Vannbakkels fylt med vaniljekrem Slik gjør du det Vannbakkels: Skru ovnen på 200 grader og kok opp vann og smør. Tilsett mel og rør godt til alt er blandet, Nå er deigen fast. Avkjøl deigen litt. Tilsett ett og ett egg og rør godt i mellom. Ha røra over i en sprøytepose og klem ut små topper på et bakepapir. Fyll litt vann i et glass, dypp to fingre nedi og stryk over alle vannbakkelsene. Dette hjelper vannbakkelsene å blåse seg opp når de er i ovnen. Stek på 200 grader i 15 minutter, skru deretter ned til 175 grader og stek videre i 20 min. Vaniljekrem: Visp sammen egg, sukker, mel og melk i en kjele. Varm blandingen opp under omrøring på middels varme til det akkurat begynner å koke. Avkjøl. Visp kremfløte og sukker i en bolle. Bland forsiktig sammen vaniljekremen med kremen med en slikkepott. Montering: Skjær et kryss i bunnen av vannbakkelsene med en kniv. Sprøyt inn vaniljekrem. Server med smeltet sjokolade eller som de er. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Fløte 39 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai