Kaker og bakst 20-40 min Middels Tyttebærmuffins Saftige tyttebærmuffins laget med Tjukkmjølk fra Rørosmeieriet. Disse muffinsene er varme, syrlige og saftige! Slik gjør du Pisk romtemperert Røros Smør sammen med 100 g hvitt sukker og 100 g brun farin til det er hvitt. Bland så inn 2 egg. Vend inn Tjukkmjølk, hvetemel, grov sammalt hvete, bakepulver, natron, kanel, kardemomme og 1 klype salt. Vend inn 5 dl tyttebær (fersk eller frosset) til slutt. Fyll 10 store eller 20 små muffinsformer. Strø litt sukker over hver form. Stek i 15-20 min på 190 grader. Sjekk med tannstikker om de er ferdige. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ Økologisk Tjukkmjølk fra Røros 1,5 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai