Kaker og bakst Over 60 min Saftig sjokoladekake i to lag En saftig og søt sjokoladekake med masse smakfull glasur som garantert vil falle i smak hos store og små i familien! Kakebunn: Visp eggedosis av sukker og egg. Smelt smør og rør ut sjokoladen i det varme smøret. For å holde eggedosisen så luftig som mulig, ved forsiktig inn sjokoladeblandingen, hvetemelet iblandet bakepulver og mjølka. Stek på 175 grader midt i ovnen i rundt 40 min. Sjokoladeglasur: Smelt smør og rør ut sjokoladen i det varme smøret. Rør deretter inn melis og egget til slutt. La glasuren stå og avkjøle seg og tykne. Montering: Del den avkjølte kakebunnen i to og fordele litt av glasuren i midten før du legger den andre halvdelen oppå. Fordel glasur jevnt rundt hele kaka, og ta på valgfri pynt. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Røros Smør™ Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai