Middager Oppskrift på indisk linsegryte En varm, mettende dal er perfekt som hverdagsmiddag eller når du skal ha en hyggelig samling med venner.Slik gjør du Kok linsene etter anvisning på pakken sammen med gurkemeien. Linsene skal bli myke, men beholde formen. Skjær tomatene og paprikaen i terninger og press hvitløken gjennom en hvitløkspresse. Smelt smøret i en stekepanne sammen med spisskumminfrøene. Når det skummer, har du oppi tomat, paprika og karripastaen. La det surre og frese godt. Når det har frest ferdig, etter omtrent 2 minutter, har du i hvitløken. Fres dette i 5-10 sekunder. Hell smørblandingen over linsene og bland sammen. Smak til med salt. Dryss over garam masala og fersk koriander. Serveres i en dyp tallerken, sammen med mangochutney, yoghurt naturell, ris og nanbrød. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ Økologisk Røros Yoghurt Naturell Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake