Jul Kaker og bakst Over 60 min Middels Juleknuter Slik gjør du det: Bland sammen alle ingrediensene til deigen og elt den godt i minst 15 minutter i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1,5 time. Pisk sammen alle ingrediensene til smørkremen, la smøret stå på kjøkkenbenken en time før du skal lage kremen slik at det er litt mykt, da blir kremen luftigere og lettere å smøre ut. Når deigen er klar kjevler du den ut og smører på smørkremen jevnt. Brett deigen sammen slik at du får en dobbelbrettet deig med bredde på 20 cm. Skjær deigen i strimler på ca 2×20 cm og form disse til en knute. Legg knutene på et bakebrett med bakepapir og la dem etterheve i 45 minutter. Stek midt i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter. Server gjerne sammen med et kaldt glass Økologisk Gårdsmjølk! Oppskrifter av Simen Vatne / SimenVatne.no Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Gårdsmjølk fra Røros Lettmjølk Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai