Middager Over 60 min Middels Høstpai Slik gjør du: Smuldre smøret inn i melet. Bland så inn iskaldt vann til du har passe konsistens, men pass på at du ikke rører for mye i deigen. Klem den flat, pakk den inn og legg den i kjøleskapet i minst en time. (Du kan lage klar bunnen dagen før også.) Sett stekeovnen på ca 180 grader. Legg den flate deigen i en paiform på ca 24 cm i diameter og klem den godt utover og oppover sidene. Prikk bunnen lett med en gaffel og forstek i ca 10 minutter. Mens bunnen steker: Visp sammen egg, fløte og havsalt til det er godt blandet. Tilsett pepper etter ønske. Rør inn skjørosten. Surr grønnkål og skiver av sjalottløk i godt med Røros Smør. Fordel salamiskiver utover bunnen. Legg grønnkålblandingen oppå. Tøm over eggeblandingen. Topp med rikelig med små, søte tomater. Avslutt med et dryss med salt og pepper. Stek videre i 30-40 minutter til eggeblandingen har stivnet og toppen fått en gyllen farge. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Fløte 39 % fett Økologisk Røros Smør™ Økologisk Skjørost fra Røros-traktene Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Saftig sjokoladekake i to lag