Jul Kaker og bakst Elins julekjeks Disse kjeksene er enkle å bake, og er svært populære med sin milde smak av vanilje og kanel.Slik gjør du Rør smør og sukker hvitt. Du kan godt bruke kjøkkenmaskin til dette. Tilsett egget og rør godt inn. Bland bakepulver og vaniljesukker inni hvetemelet. Tilsett dette, samt potetmelet. Rør inn til du har en god, samlet deig. Sett deigen kjølig i ca 2 timer. Del deigen i 4 emner og rull 2 cm tykke pølser. Del deigpølsa i 25 stk. Legg på stekeplate kledt med bakepapir. Strø gjerne over litt kanel før steking. Du kan feks. ha kanel på halvparten, og vips – så har du 2 forskjellige kjekssorter. Stekes i ca 9 min på 170 grader. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake