Jul Middager 40-60 min Enkel Cottage cheese dipp med bakte rødbeter Denne passer perfekt på tapasbordet og som siderett til mye mat. Slik gjør du Begynn med rødbetene. Skjæres i terninger og legges i en ildfast form, hell over olivenolje, litt salt og pepper. Bakes i ovnen i ca 25-30 minutter på 200 grader. Ha alle ingrediensene til dippen i en foodprosessor og kjør til en glatt masse. Smak til med litt salt og pepper. Rørt gjerne inn litt skjørost. Ha dippen i en bolle og legg de bakte rødbetene oppå. Dryss valnøtter og urter over det hele. Til slutt heller du litt oliven olje over dippen. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Cottage Cheese Økologisk Røros Yoghurt Naturell Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smakfull skjørostkrem toppet med rødbeter og hasselnøtter Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake