Cottage cheese dipp med bakte rødbeter
Denne passer perfekt på tapasbordet og som siderett til mye mat.
Du trenger(til 4 personer):
2 råe rødbeter
Litt olje, salt og pepper
Dipp
1 beger Cottage cheese
½ beger Røros Yoghurt Naturell
Saften av en appelsin
1 kvist timian, hakket
Hakkede valnøtter, hakket dill og timian til pynt.
Slik gjør du det:
Begynn med rødbetene. Skjæres i terninger og legges i en ildfast form, hell over olivenolje, litt salt og pepper. Bakes i ovnen i ca 25-30 minutter på 200 grader.
Ha alle ingrediensene til dippen i en foodprosessor og kjør til en glatt masse. Smak til med litt salt og pepper. Rørt gjerne inn litt skjørost.
Ha dippen i en bolle og legg de bakte rødbetene oppå. Dryss valnøtter og urter over det hele. Til slutt heller du litt oliven olje over dippen.