Cottage cheese dipp med bakte rødbeter

Denne passer perfekt på tapasbordet og som siderett til mye mat.

Du trenger(til 4 personer):

2 råe rødbeter

Litt olje, salt og pepper

Dipp

1 beger Cottage cheese

½ beger Røros Yoghurt Naturell

Saften av en appelsin

1 kvist timian, hakket

Hakkede valnøtter, hakket dill og timian til pynt.

Slik gjør du det:

Begynn med rødbetene. Skjæres i terninger og legges i en ildfast form, hell over olivenolje, litt salt og pepper. Bakes i ovnen i ca 25-30 minutter på 200 grader.

Ha alle ingrediensene til dippen i en foodprosessor og kjør til en glatt masse. Smak til med litt salt og pepper. Rørt gjerne inn litt skjørost.

Ha dippen i en bolle og legg de bakte rødbetene oppå. Dryss valnøtter og urter over det hele. Til slutt heller du litt oliven olje over dippen.