Bountybarer med skjørost

Bountybarer med en vri, nemlig skjørost. Skjørosten gir både næring og friskhet til denne godsaken.

Du trenger (til omtrent 20 små barer)

Masse:
1 stor boks skjørost (300g)
75 gram kokosmasse
60-80g melis
40 g smeltet Røros Smør

Sjokoladeblanding:
ca. 170g valgfri sjokolade, f.eks kokesjokolade
1-2 ss kokosolje eller delfiafett for å få sjokoladen mer flytende

Slik gjør du

  1. Smelt smør og ha skjørosten, smøret og melisen over i en bolle.
  2. Mos sammen med en stavmikser til en jevn masse og kna deretter inn kokosmasse.
  3. Form til passende pølser enten for hånd eller bruk en sprøytepose og klipp et stort hull.
  4. Legg i fryseren mens du smelter sjokoladen slik at de fåt satt seg.
  5. Smelt sjokolade og kokosolje/delfiafett over vannbad.
  6. Dypp hver bit i sjokoladen ved hjelp av en gaffel. Pynt med kokos før sjokoladen stivner.
  7. Legg bitene på bakepapir og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.

Holder seg noen dager i kjøleskap og egner seg godt til frysing.