Bountybarer med skjørost
Bountybarer med en vri, nemlig skjørost. Skjørosten gir både næring og friskhet til denne godsaken.
Du trenger (til omtrent 20 små barer)
Masse:
1 stor boks skjørost (300g)
75 gram kokosmasse
60-80g melis
40 g smeltet Røros Smør
Sjokoladeblanding:
ca. 170g valgfri sjokolade, f.eks kokesjokolade
1-2 ss kokosolje eller delfiafett for å få sjokoladen mer flytende
Slik gjør du
- Smelt smør og ha skjørosten, smøret og melisen over i en bolle.
- Mos sammen med en stavmikser til en jevn masse og kna deretter inn kokosmasse.
- Form til passende pølser enten for hånd eller bruk en sprøytepose og klipp et stort hull.
- Legg i fryseren mens du smelter sjokoladen slik at de fåt satt seg.
- Smelt sjokolade og kokosolje/delfiafett over vannbad.
- Dypp hver bit i sjokoladen ved hjelp av en gaffel. Pynt med kokos før sjokoladen stivner.
- Legg bitene på bakepapir og sett kaldt til sjokoladen har stivnet.
Holder seg noen dager i kjøleskap og egner seg godt til frysing.