Crème Fraîche kake
Denne kaken er laget med vår nydelige Crème Fraîche og er full av god vaniljesmak! Enkel å lage, og lite oppvask!
Oppbevares i kjøleskapet, fin å fryse.
Dette trenger du:
Smuldredeig:
4 dl hvetemel
1,5 dl sukker
1 ts malt vanilje
2 ts bakepulver
200 g Røros smør 1% – romtemperert
1 klype salt
Fyll:
2,5 dl lett Crème Fraîche
2 egg
1,5 dl sukker
1 ts malt vanilje
Slik gjør du:
Smuldredeig: Romtemperert smør knaes med resten av ingrediensene til en jevn deig. Del deigen i to, legg halvparten i kjøleskapet. Kle ei lita langpanne med bakepapir, Press halvparten av deigen flatt i bunn.
Fyll: visp sammen alle ingrediensene til fyllet i en bolle.
Hell fyllet over bunnen i forma. Smuldre resten av deigen over fyllet.
Stek kaka i 30 min på 200 grader på midterste rille til smuldredeigen er gyllen.
Avkjøl i forma. Siktet melis på toppen rett før servering.