Jul Kaker og bakst Over 60 min Middels Jackie’s kake Slik gjør du: Bland smør og sukker til hvitt. Bland inn egg, ett av gangen. Bland inn halvparten av smøret og halvparten av fløten. Blandt godt. Tilsett resterende mel og fløte. Tilsett essens og sitronsaft og bland godt til du har en klumpfri røre. Smør kakeformen godt og hell i røren. Sett kaken inn i en kald stekeovn, og skru på ovnen på 150 grader. Stek i ca. 1 time og 45 minutter. La kaken kjøle seg ned i 10 minutter før du tar den ut av formen. Strø over med melis eller pynt med glasur. For glasuren: Bland sammen 250 g melis,1 ts vailje essens, 1 ss smør og 2-3 spiseskjeer melk til du har ønsket konsistens. Foto: Tom Gustavsen Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Fløte 39 % fett Økologisk Røros Smør™ Økologisk Helmjølk 4 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai