Kaker og bakst Enkle bagels med skjørost Enkle og raske proteinrike bagels uten gjær og heving. Disse er helt supre å lage opp mange av å ha i fryseren.Slik gjør du Ha skjørosten og noen ss av yoghurten i en bolle og stavmiks til en jevn masse. Tilsett resten av yoghurten, egg, mel, bakepulver og salt og rør godt sammen. Strø litt mel på kjøkkenbenken og del deigen i 6 like emner. Form de med hendene til bagels ved å lage en litt flat rund bolle som du så lager et hull i midten av. Pensle med egg eller melk og strø på litt sesam- og linfrø. Stek på 200 grader i ca. 25 minutter. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Yoghurt Naturell Økologisk Skjørost fra Røros-traktene Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkel og rask ripskake Hjemmelaget fløteis med sjokolade – på pinne