Desserter Jul 20-40 min Middels Riskrem brulée Lagre oppskrift Slik gjør du Kok opp kremfløte, sukker og vaniljestang, avkjøl før du pisker det til en luftig krem. Vend så inn kald risgrøt forsiktig slik at du beholder mye av luften i kremen. Ha så i eggeplommene og rør godt. Hell blandingen over i passende former, for eksempel Creme Brulée former og sett formene på et dypt bakebrett. Fyll bakebrettet med kokende vann slik at vannet dekker halvveis opp på formene. Stek i ovnen på 150 grader i 20 minutter. Ta formene ut og strø over sukker. Bruk en brenner for å karamellisert sukkeret. Server og nyt, gjerne sammen med litt iskrem! Oppskrifter av Simen Vatne / SimenVatne.no Hva synes du om denne oppskriften? Submit Rating 0 / 5. Antall stemmer 0 Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Fløte 39 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Tradisjonsmat: Spekemat med skjørost Berits kjøleskapsgrøt Tyttebærdessert med pepperkake, Røros Rømme og Røros Yoghurt