Skjørostwrap

Har du kastet deg på trenden med cottage cheese wrap? Da kommer du til å digge skjørostwrap! Skjørost er som en tørr cottage cheese, men med 50 % høyere proteininnhold. Dessuten er den nesten fettfri. Denne enkle oppskriften gir deg en proteinrik, mettende og sunn wrap du kan fylle med favorittfyllet ditt. Det kan jo ikke bli stort bedre enn det?

Du trenger

300 g Skjørost fra Røros-traktene
3 egg
Salt og pepper
Liten skvett mjølk

Topping etter eget ønske.
Her har vi brukt spekeskinke, ruccola, tomat, pesto og rødkål

Slik gjør du det

  1. Kjør skjørost og egg i en blender til du har en fin og jevn konsistens. Tilsett salt og pepper og eventuelt litt mjølk for en mer flytende konsistens.
  2. Smør blandingen tynt utover et bakepapirkledd stekebrett.
  3. Stek på 175 grader i omtrent 30 minutter.
  4.  Fyll med det du ønsker og rull sammen. Del wrapen i to og nyt.