Omvisninger for grupper

God mat er en opplevelse på mange måter

I løpet av en inspirerende og lærerik omvisning i Rørosmeieriet får dere se, prøve, lytte og smake hvordan produktene våre blir til i takt med naturen.

Skoleklasser, bedrifter, lag og foreninger er velkommen på våre omvisninger for grupper! Gi beskjed dersom det er ønskelig at omvisningen skal være på engelsk, da den ordinært er på norsk.

Mediastorm" data-connect="1" data-lbox="ilightbox_single-180076" data-options="width:2560,height:1600,thumbnail: 'https://rorosmeieriet.no/wp-content/uploads/2023/07/Rorosmeieriet-bedriftsbesok16_foto_Mediastorm-300x188.jpg'">Bedriftsbesøk på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm
Bedriftsbesøk på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm
Mediastorm" data-connect="1" data-lbox="ilightbox_single-180076" data-options="width:2560,height:1920,thumbnail: 'https://rorosmeieriet.no/wp-content/uploads/2023/07/05283_foto_mediastorm-300x225.jpg'">Foredrag på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm
Foredrag på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm

Foredrag

Dere kan også kombinere omvisningen med et foredrag.
Rørosmeieriet er privat og uavhengig og var landets første fossilfrie meieri. Vi deler gjerne hvordan vi klarer å redusere energiforbruket gjennom effektiv varmegjenvinning – og hvordan vi har klart å halvere svinnet i produksjonen. Så langt har vi spart 35 eneboligers strømforbruk.

«Det handler ikke om å spare penger, men forbruke ressursene på en bedre måte. Det er vår visjon i praksis», sier Meieribestyrer Trond Vilhelm Lund.

Vi skreddersyr gjerne omvisningen etter deres ønske med ulike tema.

Kombiner omvisningen med et sauskurs

Lær å lage smakfulle, hjemmelagde sauser og dressinger fra bunnen.

Uten tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller juks – her er det råvarene som gir den gode smaken!

På saus- eller dressingkurs åpner vi dørene til Rørosmeieriets eksperimentkjøkken. Vår saus-mester og kursleder Lars-Eric viser dere hvordan det ikke tar lenger tid å lage verdens beste bearnaise av egg, smør, vineddik og litt krydder, enn det tar å lage en posesaus.

Dere lærer å lage en grunnsaus som smaker fantastisk godt som den er, og hvordan dere enkelt kan lage, to, tre, fire eller fem andre sauser av den.

Kurset varer ca 1 time. Vi har plass til 15 deltakere på sauskurs.

Mediastorm" data-connect="1" data-lbox="ilightbox_single-180076" data-options="width:2560,height:2095,thumbnail: 'https://rorosmeieriet.no/wp-content/uploads/2023/07/DSC05480_liggende-300x245.jpg'">Sauskurs på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm
Sauskurs på Rørosmeieriet. Foto: Mediastorm

Skjema for gruppeforespørsel

Fyll ut skjemaet med ønsket tid for deres besøk. Maks antall deltagere per gruppe på 50 personer.

Ordinære omvisninger kan du bestille her:

Klikk for bestilling

Ordinære omvisninger kan du bestille her:

Klikk for bestilling

Adresse og åpningstider

Rørosmeieriet as
Sollihagaen 2, 7374 Røros

Kontor:
Mandag – Fredag 08:00 – 15:00

Resepsjon og butikk:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Hilde Myhren
924 20 367 / 72 41 35 00
hilde@rorosmeieriet.no