Potet- og kjøttdeiggrateng

En populær og barnevennlig middag som aldri slår feil. Lag alt i en gryte og la den lage seg selv i ovnen. Toppingen av skjørost gir denne gryta det lille ekstra.

Du trenger:

1 pakke kjøttdeig eller karbonadedeig
7 poteter i terninger
1 løk
2 fedd hvitløk
Krydder etter eget ønske, f.eks oregano, salt og pepper
2 dl fløte
Revet ost
160 g (en liten boks) skjørost

En salat som tilbehør

Slik gjør du det:

  1. Stek kjøttdeig i en gryte/stekepanne som tåler stekeovn, f.eks en støpejernsgryte.
  2. Tilsett deretter potetterninger og hakket løk og hvitløk. Tilsett krydder.
  3. Etter det har stekt en stund har du i fløten, topper med skjørost og revet hvitost.
  4. Stek på 220 grader i omtrent 40 min.
  5. Server med en salat