Pasta med skjørost

Dette trenger du for 2 porsjoner

200 g fersk pasta
1 boks cherrytomater
4 ss olivenolje
1 ss finhakket frisk oregano
1/2 fedd finhakket hvitløk
1/2 rødløk i tynne skiver
salt og pepper
300 g Skjørost
1 ss finhakket frisk timian

Slik gjør du:

1. Kok pastaen i godt saltet vann.

2. Varm halvparten av oljen i en kjele på litt over middels varme.

3. Ha i løken og stek et minutt under omrøring.

4. Ha i hvitløken og stek et halvt minutt til. Ha så i tomatboksen og oregano, og la det småkoke i rundt 20 minutter.

5. Smak til med salt og pepper. Ha resten av oljen, blandet med timian, i en panne på middels varme.

6. Server med topping, feks. Røros Rømme, løyrom, noen biter rødløk og litt fersk dill.

7. Ha i osten og stek under forsiktig omrøring til osten er varm.

8. Fordel pasta, tomatsaus og ostetopping på varme tallerkener.