Drikker Under 20 min Enkel Varm sjokolade Lagre oppskrift Varm sjokolade er ofte en god idé, enten om du sitter hjemme foran peisen, er ute på tur eller har en god frokost. Slik gjør du Varm opp mjølka i en kjele til omtrent 85 grader. Den skal ikke koke. Tilsett sjokolade i biter og vaniljesukker. Skru av platen og visp til all sjokoladen er oppløst. Ha over i en kopp og topp eventuelt med marshmallows eller pisket fløte Hva synes du om denne oppskriften? Submit Rating 0 / 5. Antall stemmer 0 Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Lettmjølk 1,2 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Tradisjonsmat: Spekemat med skjørost Berits kjøleskapsgrøt Tyttebærdessert med pepperkake, Røros Rømme og Røros Yoghurt