Desserter 20-40 min Enkel Riskrem med appelsin og skjørost Riskrem er for de fleste forbundet med jul og juletradisjoner. Vi har laget en versjon som passer like godt utenom jula. Denne riskremen med appelsin og skjørost er både frisk og proteinrik. Dette er den perfekte påskedesserten!Slik gjør du Kok opp ris og vann og la det koke i 15 minutter. Hell over i en sil/dørslag og skyll med kaldt vann. Skjær av skallet på appelsinene helt inn til fruktkjøttet (skjær av det hvite også). Del de i små biter og bland med 3 ss sukker i en bolle. Pisk krem, 1 ts sukker og frøene fra vaniljestangen i en annen bolle. Bland skjørost, ris og appelsinene inn i kremen. Server i en stor bolle eller i porsjonsskåler. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Skjørost fra Røros-traktene Økologisk Fløte 39 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai