Middager Maki rolls med skjørost Prøv deg på hjemmelaget sushi. Det smaker godt, du kan fylle den med dine favoritter og det vil imponere gjestene.Slik gjør du Start med å koke risen med vannet til vannet begynner å forsvinne. Det tar ca 8 minutter. Kok opp i en annen kjele riseddikken og sukker. Slå dette varmt over risen. La dette stå på svak varme (styrke 2) med lokk i 10 minutter. Slå av plata og la den hvile videre i 10 min. Rør rundt og la den bli lunka før du bruker den. Skjær laks/tunfisk, avokado og agurk i tynne strimler. Hvis du har en rullematte til sushi gjør det jobben lettere. Fordel ris i et tynt lag på et noriark. Snu arket hvis du vil at risen skal være ytterst i rullen. Fordel deretter fisk, agurk, avokado og skjørost i midten. Pass på å ikke legge på for mye, da blir det vanskelig å rulle sammen. Start å rulle samtidig som du presser rullen sammen. La matten rulle oppover, mens makirullen samles inni matten. Legg rullen på en skjærefjøl med skjøten ned. Del rullen på midten til ca. åtte makibiter. Server med f.eks soyasaus, wasabi, sylta ingefær og chilimajones. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Skjørost fra Røros-traktene Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake