Jul Middager Over 60 min Middels Juletorsk med Sandefjordsmør Lagre oppskrift Slik gjør du: Skrell og kutt kålrot og gulrot i terninger. Kok til de er helt møre. Sil av vannet og ha i smør og fløte, mos til du får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. Lag melkeblanding til torsken ved å varme opp helmelk, salt, pepper og laurbærblad til 80 grader. La blandingen kjøle seg ned før du legger i torsken og lar den ligge en time. Etter en time har gått varmer du opp blandingen til kokepunktet mens torsken ligger i og lar torsken trekke i ca ett kvarter. Kok opp fløte med maisenna og tilsett kaldt smør under omrøring. Ta sausen av varmen og smak til med sitronsaft, gressløk, salt og pepper. Server med mandelpotet. Hva synes du om denne oppskriften? Submit Rating 0 / 5. Antall stemmer 0 Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Smør™ 1 % Havsalt Økologisk Helmjølk 4 % fett Økologisk Fløte 39 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Tradisjonsmat: Spekemat med skjørost Berits kjøleskapsgrøt Tyttebærdessert med pepperkake, Røros Rømme og Røros Yoghurt