Middager Over 60 min Middels Hvit pizza med Røros Rømme-dressing Hvit pizza har blitt populært og det med god grunn. Røros Rømme passer perfekt til pizza og gir pizzaen et godt løft. Slik gjør du Pizzadeig: Bland sammen alt og la stå i 2 timer i romtemperatur. Vend/strekk deigen forsiktig i 5 min. La deigen stå ytterligere 2 timer, vend og strekk deigen forsiktig på nytt (nå i ca. 10 min) til du har en elastisk og smidig deig. Del opp i 4 deler og la disse heve i ytterligere 1 time. Bak ut deigen til passende bunner og bruk durumhvete til utbakingen. Røros Rømme-dressing: Bland alle ingrediensene til dressingen og topp de utbakte bunnene med dressingen. Topping og steking: Alternativ 1: Stek pizza med Røros Rømmme-dressing, mozzarellaost og rå steinsopp i skiver til bunnen er gjennomstekt og osten smelta. Etter steking pynter du med frisk ruccola og noen dråper av stensoppoljen fra confiteringen. Alternativ 2: Stek pizza med Røros Rømme-dressing og mozzarellaost til bunnen er gjennomstekt og osten smelta. Server med sikrogn. Topp med mer Røros Rømmesaus og dill. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Røros Rømme™ Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smakfull skjørostkrem toppet med rødbeter og hasselnøtter Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake