Kaker og bakst Havrebrød Lukten av nybakt brød som kommer imot deg. Det er ikke mye som slår et godt, sunt og saftig hjemmelaget brød.Slik gjør du Varm ca 1-2 dl av Tjukkmjølka til 37 grader. Rør ut gjæren i mjølka og ha det over i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt. Ha i hvetemel tilslutt for å evt kunne justere mengden slik at deigen ikke blir for fast. Deigen skal være klissete. Dryss litt mel over deigen og sett den til heving på kjøkkenbenken i en time. Ha deigen ut av bollen og elt den sammen med litt mel. Del deigen i to like emner og ha det over i to brødformer og sett til etterheving i 30 min. Stek på 200 grader i 40-45 min på nederste rille. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Syrna Naturell Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Kyllinglår marinert i Syrna Naturell med smørsaus Enkle bagels med skjørost Enkel og rask ripskake