Kaker og bakst Over 60 min Middels Havrebrød Lukten av nybakt brød som kommer imot deg. Det er ikke mye som slår et godt, sunt og saftig hjemmelaget brød.Slik gjør du Varm ca 1-2 dl av Tjukkmjølka til 37 grader. Rør ut gjæren i mjølka og ha det over i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt. Ha i hvetemel tilslutt for å evt kunne justere mengden slik at deigen ikke blir for fast. Deigen skal være klissete. Dryss litt mel over deigen og sett den til heving på kjøkkenbenken i en time. Ha deigen ut av bollen og elt den sammen med litt mel. Del deigen i to like emner og ha det over i to brødformer og sett til etterheving i 30 min. Stek på 200 grader i 40-45 min på nederste rille. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Syrna Naturell Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai