Omelettmuffins med skjørost

Lettvinte, gode og proteinrike omelettmuffins eller eggmuffins. Disse populære muffinsene smaker godt både varme og kalde, og tåler å stå i kjøleskap 3-4 dager.

De er perfekte å ha med seg i matpakka! Lag de kvelden før så har du ferdig matpakke dagen etter. De smaker ypperlig med brød ved siden av.

Dette trenger du til 8 store omelettmuffins:

8 egg
100 gram skinke
Brokkoli og paprika
1 ts bakepulver
Krydder etter ønske f.eks salt, pepper og oregano
(pass på å ikke salte for mye da skinken er salt fra før)

Slik gjør du det:

1. Kutt opp grønnsakene i små biter.
2. Visp eggene og tilsett skjørost, bakepulver og krydder.
3. Fordel grønnsaker og skinke i muffinsformene. Hell deretter over eggeblandingen.
4. Stek ved 180 grader i 25 min. Avkjøl før de taes ut av formene.