Omelett med skjørost

Omelett er allsidig og kan varieres i det uendelige. Denne versjonen med skjørost smaker nydelig. Lag deg denne omeletten til frokost, lunsj eller middag og hold deg mett lenge.

Dette trenger du:

2-3 egg
2-3 ss mjølk
100 g Skjørost
3 sjampinjonger eller annen sopp
7-8 cherrytomater
Gressløk eller andre friske urter
En neve revet ost
Salt og pepper
Smør til steking

Slik gjør du det:

  1. Pisk sammen egg og mjølk. Tilsett skjørost, salt og pepper i eggeblandingen.
  2. Kutt opp sjampinjong, cherrytomater og gressløk.
  3. Stek først sjampinjong i smør før du tilsetter cherrytomater. Hell over eggeblandingen. Trekk den stivnede røren inn mot midten noen runder.
  4. Ha over revet ost og hakket gressløk. La omeletten stå på svak varme til hele eggemassen stivner, gjerne med lokk eller aluminiumsfolie over.

Server med godt brød og evt rømmedressing til. Her er omeletten toppet med spirer.