Kjøleskapsgrøt
Kjøleskapsgrøt eller overnight oats er en perfekt frokost!
Den blandes bare sammen på kvelden og setter den i kjøleskapet, den trenger ikke en gang å kokes.
Neste dag har du en fiks ferdig næringsrik og mettende frokost.
Lag gjerne dobbel eller trippel porsjon så har du for flere dager.
Kjøleskapsgrøt medskjørost og Røros Yoghurt Jordbær-og rabarbra
Slik gjør du du:
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle eller et glass.
Dekk til med plast eller lokk og sett i kjøleskapet i 6 timer eller mer, gjerne over natta.
Topp med det du liker best, f. eks bær, frukt, nøtter, granola, eller frø.
Kjøleskapsgrøt med Syrna Blå og skjørost
Dette treng du
1 dl havregryn
2 dl Syrna Blå
2 ss Skjørost
1 ts søtning (valgfritt, f. eks sukker eller honning)
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle eller et glass.
Dekk til med plast eller lokk og sett i kjøleskapet i 6 timer eller mer, gjerne over natta.
Topp med det du liker best, f. eks bær, frukt, nøtter, granola, eller frø.
Kjøleskapsgrøt medSyrna Blå og Røros Yoghurt Naturell
Dette treng du
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle eller et glass.
Dekk til med plast eller lokk og sett i kjøleskapet i 6 timer eller mer, gjerne over natta.
Topp med det du liker best, f. eks bær, frukt, nøtter, granola, eller frø.
Kjøleskapsgrøt medTjukkmjølk og Røros Yoghurt Jordbær-og rabarbra
Dette treng du
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle eller et glass.
Dekk til med plast eller lokk og sett i kjøleskapet i 6 timer eller mer, gjerne over natta.
Topp med det du liker best, f. eks bær, frukt, nøtter, granola, eller frø.