Juleribbe taco

Dette trenger du:

600 g ribbe, gjerne stekt dagen før

300 g rotmos

1 boks Økologisk Røros Rømme

1 pose ruccula

8 stk lomper

 

1 stk rødløk

3 ss sukker

3 ss sitronsaft

1 dl vann

Slik gjør du det:

Denne oppskriften passer perfekt å bruke ribberester til. Start med å kutt kald eller varm ribbe i tynne skiver, om svoren har blitt seig kan du kutte den vekk.

Lag syltet rødløk ved å koke opp vann, sukker og sitronsaft, ha finkuttet rødløk i den varme syltelaken og la det kjøle seg ned.

Server tacoen i lomper med rømme, rotmos (fra dagen før), ruccola, syltet rødløk og ribbe.

Har du laget oppskriften? Vi vil gjerne høre hva du synes, legg igjen en kommentar på facebook eller Instagram (@rorosmeieriet). 

 

Oppskrifter av Simen Vatne / SimenVatne.no